You are currently viewing БИТОЛСКИОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР

БИТОЛСКИОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР

На 28 февруари во 19:00 часот, подгответе се за нешто сосем ново ⭐️ најпознатите музички теми од најпопуларните цртани и филмови на репертоарот на големиот концерт на БИТОЛСКИОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР и оркестарот на ДРЖАВНОТО МУЗИЧКО УЧИЛИШТЕ од Битола 🎺📯🎷
На концертот кој ќе се одржи во Центарот за култура Битола, ќе се изведуваат најпознатите музички теми од Кралот Лав, Frozen, Пинк Пантер, Пиратите од Карибите, Аладин и уште многу други, придружени со видео проекција.
Билети по цена од 200 денари набавете си уште веднаш на билетарницата во Центарот за култура – Битола, зошто ова ќе биде концерт за кој ќе се бара билет повеќе 🎫