You are currently viewing Атанас и Тино

Атанас и Тино

💥👉Најпопуларните, веднаш после годинешната “Златна бубамара” доаѓаат во Битола❗Ново, незаборавно стендап уживање на 23.03.2023 година во “Центар за култура” – Битола со Атанас и Тино, кои ќе направат да Ви биде забавно, опуштено и фино👉 Билети по цена од 250 денари може да си набавите секој ден од понеделник до сабота на Билетарата во “Центар за култура” – Битола од 11 до 20 часот. Информации на 078/ 66-77-97