јули

јули 20, 2017

47. Фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“

47 издание на републичкиот фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“ Битола 2017 Богата фестивалска програма, многубројни гости од Македонија и Чиле, Чешка, Хрватска, Словенија […]