мај

мај 20, 2017

СВЕТСКА ПРЕМИЕРА на Пиратите од Карибите: Одмаздата на Салазар (3D)

Бидете дел од СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА на продолжението на еден од најголемите хитови последната деценија! Проекции: Четврток 25.05.2017 20:00 (3D) Четврток 25.05.2017 22.30 (2D) Петок 26.05.2017. 20:00 […]
мај 12, 2017

Гостување на ХНК Сплит со балетот 5 до 12 на Игор Киров

Со огромно задоволство Ви го најавуваме гостувањето на балетскиот спектакл на ХНК Сплит “5 до 12” на нашиот Игор Киров, со музика на Кирил Џајковски на […]
мај 5, 2017

19 ти Интернационален Фестивал на Монодрама Битола 2017

Со претставата „Брачна игра“ во режија на Тони Михајловски, на 5 мај ќе почне Интернационалниот фестивал на монодрама „Битола 2017“. Центарот за култура ја утврди фестивалската […]