март

март 23, 2017

Роби Лакатош

НУ Центар за култура Битола и Камерниот Оркестар со огромно задоволство Ви го најавуваат првиот концерт во 2017, на кој како солист ќе настапи врвниот виолинист, […]
март 21, 2017

Фолтин

текст
март 21, 2017

Richard Galiano

test
март 2, 2017

Балетскиот спектакл на МОБ – Клеопатра

Центар за култура Битола и Македонска Опера и Балет со гордост Ви најавуваат гостување на спектаклот КЛЕОПАТРА во Битола! Се гледаме на 02.03 во 20 часот, […]