СВЕТСКА ПРЕМИЕРА на Пиратите од Карибите: Одмаздата на Салазар (3D)

Гостување на ХНК Сплит со балетот 5 до 12 на Игор Киров
мај 12, 2017
Недела на шпански филм
јуни 8, 2017
Show all

СВЕТСКА ПРЕМИЕРА на Пиратите од Карибите: Одмаздата на Салазар (3D)

Бидете дел од СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА на продолжението на еден од најголемите хитови последната деценија!

Проекции:

Четврток 25.05.2017 20:00 (3D)
Четврток 25.05.2017 22.30 (2D)
Петок 26.05.2017. 20:00 (3D)
Сабота 27.05.2017 20:00 (3D)
Недела 28.05.2017 20:00 (3D)
Понеделник 29.05.2017 20:00 (3D)
Вторник 30.05.2017 20:00 (2D)
Среда 31.05.2017. 20:00 (2D)

*Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од четврток

Comments are closed.