Недела на шпански филм

СВЕТСКА ПРЕМИЕРА на Пиратите од Карибите: Одмаздата на Салазар (3D)
мај 20, 2017
47. Фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“
јули 20, 2017
Show all

Недела на шпански филм

Центар за култура Битола и Амбасада на Шпанија во РМ имаат чест да ве поканат на филмскиот циклус НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ.
Циклусот ќе биде отворен на 09.06.2017 (петок) со почеток во 19.00 ч. со филмот „БРАТУЧЕДИ“ (PRIMOS) во малата сала.
Влезот е слободен.

Проекциите на филмовите се од 09 до 15 јуни, со почеток во 19.00 ч.

Comments are closed.