You are here: Почетна

Извадок од програма за работа во 2015 година

 

Согласно Програмата за работа во 2015 година, НУ Центар за култура Битола,со подршка на Министерството за култура Битола, во 2015 година меѓу останатото ќе ги реализира и следните проекти:

 

 

Концерт на Камерниот оркестар Битола

                        - 29 март 2015 година

 

17. Интернационален фестивал на монодрама Битола - 2015

                        - 24 до 28 април 2015 година

 

Повеќе...

Хари Потер

ВИКЕНД КИНО УТРО: ХАРИ ПОТЕР
Локација:: Центар за култура, Битола
Време: сабота, 19 февруари 2011 11:00

ВИКЕНД КИНО УТРО: ХАРИ ПОТЕР

Локација:: Центар за култура, Битола

Време: сабота, 19 февруари 2011 11:00

Концерт

poster_Petrol

30 години Центар за култура - Битола

Kultura_plakat_Оваа година Центарот за култура прославува еден голем и значаен јубилеј, 30 години од неговото основање. По тој повод Центарот за култура организира прослава со богата културна програма во периодот од 29.09.2010 година до 08.10.2010 година.

ПРОГРАМА:

Повеќе...

Повеќе Артикли...

Страница 1 од 2